اختلال ارگاسم چیست؟

اختلال ارگاسمیک

اختلال ارگاسم چیست؟

اختلال ارگاسمیک

مدت زمان مطالعه: 11 دقیقه

اختلال عملکرد ارگاسم شرایطی است که زمانی رخ می دهد که فردی برای رسیدن به ارگاسم مشکل داشته باشد. این مشکل حتی زمانی که آنها از نظر جنسی تحریک می شوند و تحریک جنسی کافی وجود دارد نیز رخ می دهد. هنگامی که این وضعیت در زنان رخ می دهد، به عنوان اختلال ارگاسم زنان شناخته می شود. مردان نیز ممکن است اختلال ارگاسم را تجربه کنند، اما این بسیار کمتر دیده می شود.

ارگاسم احساس شدید رها شدن در طی تحریک جنسی است. آنها می توانند از نظر شدت، مدت و فرکانس متفاوت باشند. ارگاسم می تواند با تحریک جنسی کم اتفاق بیفتد، اما گاهی اوقات تحریک بسیار بیشتر لازم است.

بسیاری از زنان در رسیدن به ارگاسم با شریک جنسی، حتی پس از تحریک جنسی زیاد، مشکل دارند. مطالعات نشان می دهد که اختلال ارگاسم 11 تا 41 درصد از زنان را تحت تأثیر قرار می دهد.

دکتر نگار غلامعلی پور ، متخصص زنان و زایمان رشت که از خدمات تخصصی خانم دکتر اختلال ارگاسمیک ، زایمان طبیعی و سزارین، اعمال زیبایی ترمیمی زنان، لابیاپلاستی ، نازایی و بسیاری از تخصص های دیگر می باشد.

اختلال ارگاسمیک به عنوان آنورگاسمی یا اختلال ارگاسم زنان نیز شناخته می شود.

اختلال ارگاسمیک

اختلال ارگاسمیک

چه چیزی باعث اختلال در ارگاسم می شود؟

تعیین علت اصلی اختلال ارگاسم می تواند دشوار باشد. زنان ممکن است به دلیل عوامل فیزیکی، عاطفی یا روانی در رسیدن به ارگاسم مشکل داشته باشند. عوامل مؤثر ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • سن بالاتر
  • شرایط پزشکی، مانند دیابت
  • سابقه جراحی های زنان، مانند هیسترکتومی
  • استفاده از برخی داروها، به ویژه مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) برای افسردگی
  • اعتقادات فرهنگی یا مذهبی
  • خجالتی بودن
  • احساس گناه در مورد لذت بردن از فعالیت جنسی
  • سابقه سوء استفاده جنسی
  • شرایط سلامت روان، مانند افسردگی یا اضطراب
  • فشار
  • عزت نفس ضعیف
  • مسائل مربوط به رابطه، مانند تعارضات حل نشده یا عدم اعتماد

گاهی اوقات، ترکیبی از این عوامل می تواند رسیدن به ارگاسم را دشوار کند. ناتوانی در ارگاسم می تواند منجر به پریشانی شود که ممکن است در آینده رسیدن به ارگاسم را سخت تر کند.

علائم اختلال ارگاسم چیست؟

علامت اصلی اختلال ارگاسم ناتوانی در رسیدن به اوج جنسی است. علائم دیگر عبارتند از داشتن ارگاسم ناخوشایند و طول کشیدن بیشتر از حد معمول برای رسیدن به اوج.

زنان مبتلا به اختلال ارگاسم ممکن است در حین رابطه جنسی یا خودارضایی در رسیدن به ارگاسم مشکل داشته باشند.

پیشنهاد مطالعه: علائم و علل ناباروری چه چیزهایی هستند؟

چهار نوع اختلال ارگاسمی وجود دارد:

آنورگاسمی اولیه: وضعیتی که در آن هرگز به ارگاسم نرسیده اید.

آنورگاسمی ثانویه: مشکل در رسیدن به ارگاسم، حتی اگر قبلاً به ارگاسم رسیده باشید.

آنورگاسمی موقعیتی: شایع ترین نوع اختلال ارگاسمی است. زمانی اتفاق می‌افتد که شما فقط در موقعیت‌های خاصی مانند رابطه جنسی دهانی یا خودارضایی می‌توانید به ارگاسم برسید.

آنورگاسمی عمومی: ناتوانی در رسیدن به ارگاسم تحت هر شرایطی، حتی زمانی که به شدت برانگیخته هستید و تحریک جنسی کافی است.

اختلال ارگاسمیک

اختلال ارگاسمیک

اختلال ارگاسم چگونه تشخیص داده می شود؟

اگر فکر می کنید که اختلال ارگاسمی دارید، باید با پزشک خود قرار ملاقات بگذارید. پزشک شما قادر خواهد بود وضعیت شما را تشخیص دهد و یک برنامه درمانی مناسب ارائه دهد. کمک گرفتن از پزشک بهترین راه برای اطمینان از اینکه می توانید دوباره از فعالیت جنسی لذت ببرید.

در طول ویزیت، پزشک درباره سابقه جنسی شما سؤالاتی می پرسد و معاینه فیزیکی انجام می دهد. پاسخ‌ها و نتایج امتحان شما می‌تواند دلایل زمینه‌ای اختلال ارگاسمی را نشان دهد و می‌تواند به شناسایی سایر عواملی که ممکن است در بیماری شما نقش دارند کمک کند.

ممکن است پزشک شما را برای معاینه بعدی به متخصص زنان ارجاع دهد. متخصص زنان می تواند درمان های بیشتری را برای اختلال ارگاسم توصیه کند.

اختلال ارگاسم چگونه درمان می شود؟

درمان اختلال ارگاسم به علت این بیماری بستگی دارد. ممکن است لازم باشد:

  • درمان هر گونه بیماری زمینه ای.
  • تعویض داروهای ضد افسردگی.
  • درمان شناختی رفتاری (CBT) یا جنسی درمانی داشته باشید.
  • افزایش تحریک کلیتورال در هنگام خودارضایی و مقاربت جنسی.

مشاوره زوجین یکی دیگر از گزینه های درمانی محبوب است. یک مشاور به شما و شریک زندگی‌تان کمک می‌کند تا با هر گونه اختلاف یا درگیری که ممکن است داشته باشید، مقابله کنید. این می تواند مسائلی را که هم در رابطه و هم در اتاق خواب رخ می دهد حل کند.

در برخی موارد ممکن است از هورمون درمانی استروژن استفاده شود. استروژن می تواند به افزایش میل جنسی یا میزان جریان خون به اندام تناسلی برای افزایش حساسیت کمک کند. هورمون درمانی استروژن ممکن است شامل مصرف یک قرص، پوشیدن چسب یا استفاده از ژل بر روی اندام تناسلی باشد. تستوسترون درمانی یک گزینه دیگر است. با این حال، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) آن را برای درمان اختلال ارگاسم در زنان تایید نکرده است.

دکتر نگار غلامعلی پور ، متخصص زنان و زایمان که از خدمات تخصصی خانم دکتر اختلال ارگاسمیک ، زایمان طبیعی و سزارین، اعمال زیبایی ترمیمی زنان، لابیاپلاستی ، نازایی و بسیاری از تخصص های دیگر می باشد.

برخی از محصولات بدون نسخه (OTC) و مکمل های غذایی نیز ممکن است به زنان مبتلا به اختلال ارگاسم کمک کند. روغن های تحریک کننده مانند Zestra، کلیتوریس را گرم کرده و تحریک را افزایش می دهد. استفاده از این روغن ها در طول رابطه جنسی و خودارضایی ممکن است مفید باشد.

قبل از استفاده از هر گونه فرآورده یا داروی OTC حتما با پزشک خود صحبت کنید. آنها ممکن است باعث واکنش آلرژیک شوند یا با داروهای دیگری که مصرف می کنید تداخل ایجاد کنند. اختلال ارگاسمیک

چشم انداز افراد مبتلا به اختلال ارگاسم چیست؟

ناتوانی در ارگاسم می تواند ناامید کننده باشد و ممکن است بر رابطه شما تأثیر بگذارد. با این حال، ممکن است بتوانید با درمان مناسب به اوج برسید. مهم است بدانید که شما تنها نیستید. بسیاری از زنان در مقطعی از زندگی خود با اختلال ارگاسم مواجه می شوند.

اگر اختلال عملکرد ارگاسمی دارید، ممکن است درمان را بسیار مفید بدانید. بخشی از درمان فردی یا زوجی بر نحوه نگرش شما به رابطه جنسی متمرکز است. ملاقات با یک درمانگر می تواند به شما و همسرتان کمک کند تا در مورد نیازها و خواسته های جنسی یکدیگر بیشتر بدانید. همچنین به مشکلات رابطه یا استرس های روزمره که ممکن است به ناتوانی شما در رسیدن به ارگاسم کمک کند، رسیدگی می کند. رفع این دلایل زمینه ای می تواند به شما در رسیدن به ارگاسم در آینده کمک کند.

انجمن آمریکایی مربیان، مشاوران و درمانگران جنسی (AASECT) فهرستی از درمانگران و منابع معتبر برای زنان مبتلا به اختلال ارگاسم دارد. همچنین می توانید اطلاعات مفیدی در مورد سلامت جنسی و ارگاسم در Go Ask Alice، یک وب سایت آموزش جنسی که توسط دانشگاه کلمبیا مدیریت می شود، بیابید.

در صورت داشتن هرگونه سوالی یا برای راهنمایی بیشتر و همچنین برای رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.

برای عضویت و یا مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر نگار غلامعلی پور همین جا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

نوشتهٔ پیشین
5 راه پیشگیری از بارداری چیست؟
نوشتهٔ بعدی
از بین بردن افسانه های پشت تنگی واژن چیست؟

صفحه اینستاگرام دکتر نگار غلامعلی پور

اطلاعات تماس:

آدرس: رشت، گلباغ نماز، روبروی آتیه، مجتمع نیک، بالای داروخانه دکتر مرزبان، خیابان میخک، کوچه دوم پلاک ۲۰، طبقه ی ۴ واحد۷
01332118459 09103224904

آمار بازدید سایت

  • 59
  • 43
  • 7,477
  • 37,339
  • 238,325
  • آذر ۲۲, ۱۴۰۳
فهرست