نصب IUD توسط جراح و متخصص نازایی رشت
جراح و متخصص نازایی رشت
را می توان در هر زمانی از چرخه قاعدگی، تا زمانی که باردار نیستید، نصب کرد. شما بلافاصله در برابر بارداری محافظت خواهید شد.
قبل از نصب IUD، پزشک عمومی یا پرستار داخل واژن شما را بررسی می کند تا موقعیت و اندازه رحم شما را بررسی کند. ممکن است برای هر گونه عفونت موجود، مانند بیماری های مقاربتی، آزمایش شوید و آنتی بیوتیک به شما داده شود.
ویزیت حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشد و نصب IUD نباید بیش از 5 دقیقه طول بکشد:
واژن باز نگه داشته می شود، مانند آن در هنگام غربالگری دهانه رحم (تست اسمیر).
IUD از طریق دهانه رحم و داخل رحم وارد می شود.
قرار دادن IUD می تواند ناراحت کننده باشد، و ممکن است برای برخی افراد دردناک باشد، اما شما می توانید از یک بی حس کننده موضعی برای کمک استفاده کنید. این موضوع را از قبل با یک پزشک عمومی یا پرستار در میان بگذارید.
دکتر نگار غلامعلی پور ، جراح و متخصص نازایی رشت و بهترین متخصص زنان،زایمان و نازایی رشت می باشند که از لحاظ تجربه بهترین هستند.
به شخصی که آی یو دی شما را نصب می کند اطلاع دهید که آیا در حین نصب آن احساس درد یا ناراحتی می کنید. شما می توانید در هر زمان درخواست توقف کنید.
در صورت نیاز می توانید پس از نصب آی یو دی از مسکن نیز استفاده کنید.
ممکن است بعد از آن دچار گرفتگی های نوع پریود شوید، اما مسکن ها می توانند این گرفتگی ها را کاهش دهند. همچنین ممکن است چند روز پس از نصب IUD خونریزی داشته باشید.
هنگامی که IUD شما نصب شد، ممکن است به شما توصیه شود که بعد از 3 تا 6 هفته توسط پزشک عمومی معاینه شوید تا مطمئن شوید که همه چیز خوب است. اگر بعد از این بررسی اولیه مشکلی دارید یا می خواهید IUD را بردارید، به پزشک عمومی بگویید.
اگر شما یا همسرتان در معرض خطر ابتلا به STI هستید، به پزشک عمومی مراجعه کنید، زیرا این امر می تواند منجر به عفونت در لگن شود.
برای عضویت و یا مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر نگار غلامعلی پور همین جا کلیک کنید.
ممکن است عفونت داشته باشید اگر:
درد یا حساسیت در زیر شکم خود داشته باشید.
دمای بالایی دارند.
ترشحات غیر طبیعی یا بدبو دارند.
چگونه تشخیص دهیم که هنوز سر جای خود است یا خیر.
یک IUD دارای 2 نخ نازک است که کمی از رحم شما به بالای واژن شما آویزان می شود.
پزشک عمومی یا پرستار متناسب با IUD به شما میآموزد که چگونه نسبت به این نخها احساس کنید و بررسی کنید که هنوز سر جای خود هستند یا خیر.
چند بار در ماه اول و سپس بعد از هر دوره یا در فواصل زمانی معین، آی یو دی خود را بررسی کنید.
خیلی بعید است که IUD شما بیرون بیاید، اما اگر نخ ها را احساس نکنید یا فکر کنید که حرکت کرده است، ممکن است در برابر بارداری محافظت نشوید.
فوراً به پزشک عمومی یا پرستار مراجعه کنید و تا زمانی که IUD شما بررسی نشده است از روش های پیشگیری از بارداری اضافی مانند کاندوم استفاده کنید.
اگر اخیراً رابطه جنسی داشته اید، ممکن است نیاز به استفاده از روش های پیشگیری از بارداری اورژانسی داشته باشید.